Cauta in site


Puteti primi newsleterul nostru cu cele mai noi articole daca va abonati gratuit prin email. Ne puteti scrie la adresa de email office[at]secretelefemeilor.ro sau folosind formularul de contact.

Home » Cer si Destin » Semnificatia numelor de la A la Z » Semnificatia numelor care incep cu L
Semnificatia numelor care incep cu L

 

 

Laur (a), Laurentiu (a) – vin din latina si inseamna dafin. Dafinul reprezenta simbolul suprem pe care il putea primi un erou, un invingator. In vremurile de demult uitate, eroilor li se impleteau cununi de laur, dafinul fiind considerat ca fiind o planta a zeilor, un fel de legamant pe care zeii l-au facut cu oamenii, de a-i ocroti si de a-i sprijini pe cei merituosi. Purtatorul acestui nume va trai toata viata cu o puternica incarcatura spirituala, deschizand cu sau fara voia sa poarta dintre cele doua lumi. I se vor intampla lucruri care ies din sfera normalului, lucruri pe care, de multe ori nici el nu va cuteza a le crede. Din pacate, are tendinta de a folosi haotic puterea spirituala, lucru care se poate repercuta si asupra vietii sale fizice.

 

 

Larisa = inseamna gratie in limba greaca. Nu va ganditi la gratie ca fiind neaparat echivalentul frumusetii. Gratia se refera la modul de a fi, la gesturi. Sa stii sa intinzi mana unui barbat, sa stii sa tii in mana furculita si cutitul, sa stii sa musti din ceva si apoi sa mesteci. Nu toti cei care fac aceste lucruri o fac si cu gratie, majoritatea vazand in miscari doar simple gesturi caracteristice omului. Larisa insa s-a nascut cu gratia curgandu-i prin vine. Orice va face va sti sa o faca cu gratie, chiar si cand se va desparti de cineva sau cand va trebui sa concedieze un salariat. Oferiti-i purtatoarei de nume posibilitatea de a accede la o functie publica in societate si restul il va face ea.

 

 

Lazar = vine din ebraica si inseamna “Dumnezeu a ajutat”. Nu intamplator cel pe care l-a inviat Iisus a fost chemat pe numele de Lazar. Purtatorul acestui nume va fi mereu sprijinit in viata sa de catre Creator pana acolo incat va primi, daca este cazul, o sansa noua in viata. Asta nu inseamna ca va muri ca Lazar din Biblie si apoi va invia, ci prin mecanisme greu de inteles de catre logica umana,

 

 

Lacramioara = numele este autohton, adica de origine româna, insemnând exact ceea ce si reprezinta – lacrima, lacramioara. Nu inseamna ca persoana respetiva va plange toata viata sau ceva de genul asta. Dimpotriva, inseamna ca persoana este una sincera, asa cum sunt lacrimile varsate la bucurie sau necaz.. Insasi sinceritatea in sine, insa, ii va aduce neplaceri, cei din jur profitand de ea. Destinul o va ajuta si va reusi sa-si cladeasca o viata buna, pe principii pozitive, stiind cand este cazul sa faca anumite compromisuri, dar plangand, atunci cand nu o vede nimeni, cand va realiza ca viata pe care o duce nu este chiar ceea ce ar fi vrut cu adevarat.

 

 

 

Alte articole care te-ar putea interesa:

 

 

 

 

Lacrima unei Deceptii

 

 

 

 

 

Peste 30 de ani – un alt inceput

 

 

 

 

 

Ce vrei sa fie: prieten, amant sau iubit?!

 

 

 

 

 

Cum miroase dragostea ta?

 

 

 

 

 

Cand s-a sarbatorit pentru prima data Craciunul

 

 

 

 

 

Sarbatori de iarna: noaptea lupilor

 

 

 

 

 

Sarbatori de iarna: taina cadourilor de Craciun

 

 

 

 

 

Tu stii ce sa daruiesti persoanei iubite?!

 

 

 

 

 

Ce nu stiati despre Craciun

 

 

 

 

 

Secretul traditiei bune in familie

 

 

 

 

 

 

Poveste adevarata cu Mos Craciun
Adauga link partener | filme porno romanesti  | Chaturbate  | Parchet lemn masiv Montaj parchet si scari de lemn masiv | Cursuri informatica pentru copii  | Tractari Auto Rami  | Revista online pentru femei  | Transport containere  | Realizare site Wordpress Instalare si configurare Wordpress | Tractari auto ieftine  | Clinici de fertilizare din Romania Portal - Clinici de fertilizare din Romania | Narghilea Narghilea | Casa DEX Casa DEX | Fara contabilitate Fara contabilitate | Cine sunt Cine sunt | 
TGM 2016