Cauta in site


Puteti primi newsleterul nostru cu cele mai noi articole daca va abonati gratuit prin email. Ne puteti scrie la adresa de email office[at]secretelefemeilor.ro sau folosind formularul de contact.

Home » Sa dam savoare vietii




Salata de varza alba cu susan
Se amesteca intr-un castron un praf de sare, piper macinat, mustar si otet. Se toarna uleiul si se omogenizeaza... Citeste tot articolul ...
 
Salata cu nuca, mar si portocala
Un regal al gustului si aromelor, sanatoasa si savuroasa, datorita gustului dulce-acrisor. Este foarte usor de preparat - in mai putin de 30 de minute... Citeste tot articolul ...
 
Salata cu orez, mazare, porumb si ciuperci
Vei vedea cum cateva ingrediente clasice pot sa dea un gust excelent... Citeste tot articolul ...
 
Uleiul, acea substanta minunata
Fiecare avem prin bucatarie cel putin o sticla de ulei. Aleasa fie dupa brand fie dupa cost. Ne-am obisnuit sa gatim cu ulei. Dar chiar stim la ce e bun uleiul?... Citeste tot articolul ...
 
Mititei traditionali
Mititeii sunt un produs culinar din carne de vita, in stare finita de sapte pana la 8 centimetri si la o grosime de cam 3 centimetri, ce se servesc ori ca o gustare intre mese lao halba de bere, ori ca entree, ori ca fel de mancare de sine statatoriu. Ei isi au originea in Balkan, provenind din Serbia, dar se intalnesc si in Grecia si Turcia, de unde au fost preluati de bucataria romaneasca... Citeste tot articolul ...
 
Musaca de cartofi
Cat timp fierb cartofii, prepari carnea in felul urmator: amesteci carnea tocata cu o ceapa taiata marunt sau data prin razatoare mica. O pui la prajit intr-o tigaie, cu doua linguri ulei, pana cand carnea isi schimba culoarea... Citeste tot articolul ...
 
Dovlecei umpluti
E o mancare gustoasa si destul de usoara, cu toate ca e pe baza de carne tocata, pentru ca, spre deosebire de alte “umpluturi”, intra carne foarte putina, iar dovlecelul este foarte bine tolerat de organism... Citeste tot articolul ...
 
Tocaturi mai usoare
Ei bine, am face o mare greseala daca n-am renunta la aceste prejudecati, pentru ca respectiva leguma are efecte benefice atat pentru sanatate, cat si pentru buzunar. Iar gustul ei nu este nicidecum cel intepator pe care ni-l amintim de pe vremuri, ci este mai degraba neutru, asa, cam de miez de paine neagra... Citeste tot articolul ...
 
Spaghete milaneze
Sosul il prepari in felul urmator: tai cubulete afumatura, o prajesti in ulei. Cand e aproape gata, adaugi ceapa taiata marunt (drept sa spun, eu o rad pe razatoarea mica, pentru ca am un copil foarte mofturos caruia nu-i place sa gaseasca ceapa prin mancare, si in felul acesta se gateste si mai repede). Cand ceapa s-a ingalbenit usor, adaugi de ciupercile – eu le pun cu tot, cu zeama. Adaugi apa si lasi sa fiarba cam 10 minute. Adaugi bulionul, zaharul, condimentele si fierbi pana se ingroasa sosul... Citeste tot articolul ...
 
Budinca de macaroane cu branza si stafide
Amesteci ouale cu zaharul, branza, sarea si zaharul vanilat. Daca ai vreun motiv sa nu folosesti zahar (ex: diabet), il inlocuiesti cu 50 tablete indulcitor pe care le sfarami in felul urmator: le pui intr-o lingura iar cu o lingurita le pisezi pana devin praf. Daca ai, foloseste indulcitor praf (zahar pentru diabet) – cam 5-6 linguri, sau indulcitor lichid – dupa gust. Adaugi stafidele alese si spalate – eventual tinute un sfert de ceas in rom – si amesteci totul cu pastele... Citeste tot articolul ...
 
Salata de paste cu sunca
Cat timp fierb pastele, se taie sunca si ardeiul fasii, se taie ceapa pestisori, castravetele se taie felii (e de preferat sa nu il cureti de coaja, pentru aspectul salatei). Daca maioneza o prepari in casa, faci si maioneza (timpul de preparare a maionezei o adaugi la cele 15 minute). Daca folosesti maioneza de la magazin, cumpara ce stii ca iti place, nu cumpara chiar orice, ca s-ar putea sa ai surprize: am cumparat maioneze foarte ciudate din oras, unele dulci, altele cu gust de usturoi, asa ca macar gust-o inainte de a o adauga la un preparat, ca sa nu-l strici... Citeste tot articolul ...
 
Budinca de paste cu sunca si ciuperci
E o reteta pe care am perfectionat-o. Sigur, o sa ziceti: Ia uite la asta, crede ca a inventat macaroanele cu branza! Totusi, va asigur ca e ceva diferit, cu mare succes la copii si tineri, dar si celor mai in varsta nu are de ce sa nu le placa, chiar daca sunt mai indaratnici in a gusta ceva nou, cu care n-au fost intarcati de mama lor... Citeste tot articolul ...
 
 

Intr-o lume in care orice finantator crede ca este si un bun antrenor sau manager sportiv, cei multi, privitorii, ar trebui sa taca. Sa taca si sa asculte ineptiile finantatorilor care au bani sa apara prin tot felul de emisiuni si ziare. Sau asa cred ei, pentru ca, in realitate, sportul depinde de cei multi. Mici, dar multi, fara de care nici un contract de publicitate nu ar avea valoare. Pentru ca banii celor putini se datoreaza celor multi. Noi, cei care cumparam produsele de igiena orala, detergentii, ciocolatele, laptele si iaurtul. Intr-un cuvant, toate produsele carora li se face reclama la TV sau in presa scrisa. Asadar, lasati finantatorii sa vorbeasca si nu puneti semnul egal intre ineptiile lor si echipa pe care o finanteaza. pentru ca acolo, la echipa, sunt oameni adevarati care fac performanta.




Adauga link partener | filme porno romanesti  | Chaturbate  | Parchet lemn masiv Montaj parchet si scari de lemn masiv | Cursuri informatica pentru copii  | Tractari Auto Rami  | Revista online pentru femei  | Transport containere  | Realizare site Wordpress Instalare si configurare Wordpress | Tractari auto ieftine  | Clinici de fertilizare din Romania Portal - Clinici de fertilizare din Romania | Narghilea Narghilea | Casa DEX Casa DEX | Fara contabilitate Fara contabilitate | Cine sunt Cine sunt | 
TGM 2016