Cauta in site


Puteti primi newsleterul nostru cu cele mai noi articole daca va abonati gratuit prin email. Ne puteti scrie la adresa de email office[at]secretelefemeilor.ro sau folosind formularul de contact.

Home » Ritualuri » Ritual pentru a prinde curaj
Intr-o pozitie cat mai comoda, incercati sa va ganditi si sa vizualizati animalele terestre pe care le cunoasteti, inclusiv pasarile de prada. Lasati sa treaca prin mintea voastra imaginea fiecarui animal. La un moment dat veti constata ca o anumita imagine rezoneaza in voi.

Mai exact, ca atunci cand vedeti animalul in cauza, va trec fiori sau simtiti o caldura puternica in tot corpul. Aici opriti-va. Ati gasit <animalul> din voi!

Fiecare om are un astfel de animal in el. E vorba de un animal ce se manifesta in structura energetica si a carui polaritate poate iesi la iveala fie in partea ei pozitiva fie in partea ei negativa, functie de dorintele voastre.

Nu confundati animalul din structura energetica cu eul vostru personal. Nu exista o identificare ci o suprapunere temporara a coordonatelor si implicit a comportamentului.

Dupa ce ati descoperit animalul, incercati sa preluati coordonatele sale structurale. Pentru asta, faceti cate o cruce cu degetul aratator inmuiat in ulei luat de la biserica (sfintit in timpul unei slujbe de maslu) in fiecare din zonele indicate in figura urmatoare – pe frunte, la baza gatului, in zona plexului, in zona oceanului de energie, la incheieturile mainilor, la incheieturile picioarelor, imediat sub genunchi si pe laba piciorului.

In tot acest timp spuneti:

“Te trezesc pe tine (spuneti numele animalului) din mine, cu ajutorul acestui ulei sfintit, ca sa ma aperi pe mine de cei rai. Te trezesc pe tine (numele animalului) in numele puterii divine din acest ulei sfintit, ca sa-mi dai curajul tau si puterea ta. Te trezesc pe tine (numele animalului) ca sa veghezi asupra mea. Forta ta sa fie dirijata de puterea acestui ulei sfintit si sa ma apere mereu”.

Ritualul se face in fiecare seara timp de 21 de zile. Pentru un efect maxim al trezirii, e bine sa dati un nume animalului. Nu alegeti un nume banal, un nume clasic, ca al animalelor de pe strada. Numele trebuie sa induca forta.

De exemplu, daca animalul trezit este un lup, nu-i dati numele de Rex sau Bobby sau ceva asemanator. Numele lupului ar trebui sa fie de genul HARUN sau TAIFUN. Ambele simbolizeaza forte extreme, greu de invins.

Nu cautati un nume academic. Luati un vas in care puneti putin ulei, pe fund. Apoi, cu degetul aratator scrieti fiecare litera a alfabetului in ulei sfintit si vizualizati-o.

“Ajuta-ma putere a acestui ulei sfintit sa vad numele fiarei din mine”.

In clipa in care, la o anumita litera, simtiti fiori sau caldura, inseamna ca numele animalului trebuie sa inceapa cu litera in cauza. Apoi cautati un nume pe masura. Zilnic, atunci cand aveti timp – eventual in timp ce sunteti in masina sau in metrou, in drum spre serviciu – vizualizati comportamentul animalului. Nu lasati nici o alta imagine in afara de a voastra, in preajma lui. In caz contrar efectul ritualului va fi mult diminuat.

Cand simtiti ca aveti nevoie de protectia animalului, de forta si curajul sau, e suficient sa-l rostiti de cateva ori mental. Veti simti cum, din zona abdominala, se imprastie in tot organismul o caldura placuta si veti simti cum se aduna, incet, in voi, forta pe care ati chemat-o.

Nu folositi forta animalului pentru a face rau cuiva, pentru a ataca pe cineva. Folositi-o mereu pentru intimidare si aparare. In caz contrar, animalul trezit isi va schimba polaritatea fara ca voi sa va dati seama. Veti deveni mai violent si chiar incontrolabil in anumite cazuri.

 
Adauga link partener | filme porno romanesti  | Chaturbate  | Parchet lemn masiv Montaj parchet si scari de lemn masiv | Cursuri informatica pentru copii  | Tractari Auto Rami  | Revista online pentru femei  | Transport containere  | Realizare site Wordpress Instalare si configurare Wordpress | Tractari auto ieftine  | Clinici de fertilizare din Romania Portal - Clinici de fertilizare din Romania | Narghilea Narghilea | Casa DEX Casa DEX | Fara contabilitate Fara contabilitate | Cine sunt Cine sunt | 
TGM 2016