Cauta in site


Puteti primi newsleterul nostru cu cele mai noi articole daca va abonati gratuit prin email. Ne puteti scrie la adresa de email office[at]secretelefemeilor.ro sau folosind formularul de contact.

Home » Dragoste » Femeia dupa 30 de ani » Pozitia femeii in societate – din predica unui preot misogin
Pozitia femeii in societate – din predica unui preot misogin

Dragii mei enoriasi – si voi babelor care veniti la prima ora, chiar inainte sa se deschida usa bisericii – de nu v-ar mai suna ceasul dimineata la timp - va multumesc pentru ca v-ati adunat aicea si ma ascultati ca oile pe ciobanul lor. Acum sa trecem la invataturile de zi cu zi, pentru ca neplacut este Tatalui Ceresc sa treaca o zi fara invataturi crestine. Asa ca astazi vom aborda pozitia femeii in raport cu Biserica, Dumnezeu si barbatul.

In mod normal, la asa subiect ar fi trebuit sa las pagina goala, iar mintile iluminate ar fi inteles ce vreau sa spun. Dar pentru ca nu toti au primit Invataturile crestine, o sa explic pe intelesul fraierilor care cred ca femeia ar trebui sa fie egala cu barbatul.

La inceput Dumnezeu l-a facut pe Adam, sperand ca barbatul va avea intelepciunea sa pastreze intreaga lume pentru el. Dar cum acesta se plictisea si se vaita, Parintele ceresc s-a infuriat si i-a dat-o pe Eva. Dar nu facuta din pamant, asa cum l-a zamislit pe Adam ci dintr-o coasta a celui dintai mascul. Intelegem asadar ca femeia nu ii este si nu ii va fi vreodata superioara si nici macar egala, intrucat a fost conceputa ca fiind ceva pe langa casa omului – toata lumea a facut in scoala primara despre animalele domestice, nu?! Mai simplu spus, ca sa inteleaga si enoriasii din ultimul rand care se hlizesc ca prostii – ca de, in spate nu se aude asa bine - pe vremea aceea neexistand un pet shop de unde sa-si cumpere Adam un acvariu cu guvide sau un porcusor de Guinea, Dumnezeu i-a facut un animal de companie.

Din invidie sau din prostie, alegeti voi, Eva l-a impins pe Adam in pacat, motiv pentru care amandoi au fost izgoniti din rai. Bonus, pentru ca nu a fost capabila sa-si tina curiozitatea in frau, Dumnezeu in marea lui mila si dragoste de oameni i-a dat ciclu, sa sangereze cinci zile pe luna. Acest mod de gandire a fost copiat in stiinta satanista numita Marketing si a primit numele Ahead Planning.

Pentru ca scopul Tatalui Ceresc nu a fost doar sa o faca sa se chinuie cam 15% din intreaga ei viata, ci sa o si tina departe de Biserica acele zile din luna, pe motiv ca pateaza dusumeaua.

I-a mai dat si alte daruri, in marea lui mila: ciclu dureros, sindrom premenstrual, sarcina de noua luni in care sa-i fie greu si nastere in chinuri. De ce? Pentru ca nu a fost in stare sa priceapa ca Pomul cunoasterii nu e sex shopp, de unde sa incerce ea pe gustate. Mai mult, daca nu doreste sa tina sarcina, va arde vesnic in iad. Femeia a fost facuta sa nasca dupa fiecare contact sexual, pentru ca sexul ne-a fost dat pentru procreere si numai pacatosii gasesc placere in el.

Femeii i-a zis: ,,Voi mari foarte mult suferinta si insarcinarea ta; cu durere vei naste copii, si dorintele tale se vor tinea dupa barbatul tau, iar el va stapani peste tine.“ ( Gen. 3.16)

Ca urmare, dragi enoriasi, femeia i-a fost data barbatului intru stapanire si nu intru protejare. Iata de ce, la fel ca iobagul caruia nu-i este ingaduit sa viseze la pozitia vatafului, ea nu are voie sa viseze la haina preoteasca. A primit in schimb onoarea de a face copii barbatului, de a-i gati si a-l tine curat... Doamne ajuta.

Mihai Cristian

 

Alte articole care te-ar putea interesa:

Adevarata poveste a Albei ca Zapada

Soferite la Casa Alba

10 metode de a distruge o afacere

Acei nebuni care au condus lumea

Ce au mostenit oamenii, genetic, de la Lucifer
Adauga link partener | filme porno romanesti  | Chaturbate  | Parchet lemn masiv Montaj parchet si scari de lemn masiv | Cursuri informatica pentru copii  | Tractari Auto Rami  | Revista online pentru femei  | Transport containere  | Realizare site Wordpress Instalare si configurare Wordpress | Tractari auto ieftine  | Clinici de fertilizare din Romania Portal - Clinici de fertilizare din Romania | Narghilea Narghilea | Casa DEX Casa DEX | Fara contabilitate Fara contabilitate | Cine sunt Cine sunt | 
TGM 2016