Cauta in site


Puteti primi newsleterul nostru cu cele mai noi articole daca va abonati gratuit prin email. Ne puteti scrie la adresa de email office[at]secretelefemeilor.ro sau folosind formularul de contact.

Home » Cer si Destin » Ascendent » Ascendent in Taur
Ascendent in Taur

 

 

Incapatanare, uneori obsesiva, tenacitate in a-si urma planurile. Acestea ii caracterizeaza pe Tauri. Mari iubitori de frumos, sunt plini de pasiune, de sentimente de iubire. Dar peste toate astea troneaza o gelozie extrema care le va distruge viata conjugala. Taurii vad in orice gest al companionului un posibil act de tradare si atunci incearca sa-l preintampine. In felul acesta reusesc sa cladeasca in jurul partenerului niste ziduri imense. Acolo ii va da drumul partenerului sa-si traiasca viata pana cand acesta se va satura de situatie si va renunta la relatie.

 

 

 

Atragatori din punct de vedere fizic, Taurii sunt mari amatori de placeri de toate felurile. “Eu am”, “eu posed”, “eu detin”, sunt cuvinte cheie care caracterizeaza viata Taurilor. In schimb se vor stradui din toate puterile sa obtina, prin propria sa munca, confortul material necesar, stabilitatea care sa-i asigure viata materiala si emotionala. Iubesc tot ce e frumos si pot atinge si le place sa-i impresioneze pe cei din jur prin tinuta lor. Tocmai de aceea, majoritatea Taurilor un sunt ceea ce vor sa para.

 

Dorinta sa de siguranta emotionala insa il tine departe pe Taur de relatiile pasagere. Ii plac aventurile, dar se arunca foarte greu intr-una si o face doar atunci cand stie, cu siguranta, ca gestul sau un va avea urmari si nu-i va zdruncina viata sentimentala. Gelos pana dincolo de limitele absurdului Taurul isi priveste partenerul ca pe bunul personal, ca pe o achizitie proprie. De regula Taurul nu ataca el primul si asteapta sa fie atacat, zgandarit, sa nu fie lasat in pace. Si ataca doar atunci cand stie ca are sanse de castig.

 

Constiinciosi si statornici, atat in dragoste cat si in ura, Taurii mentin, de obicei, directia pe care si-o aleg. Si chiar daca directia le-a fost indicata de o alta persoana, chiar daca acea persoana i-a ajutat sa aleaga, Taurii nu vor recunoaste niciodata ca sunt datori, ci vor sustine, cu incapatanarea caracteristica, ca totul li se datoreaza lor, muncii lor, inteligentei lor, farmecului lor personal. Au nevoie de aceste confirmari pentru a nu-si pierde increderea de sine.

 

Conservatori, asimileaza cu mare greutate ideile noi dar in clipa in care isi dau seama ca acestea sunt in favoarea lor, le adopta ca si cand ar fi propriile lor idei. Modalitatea de impunere a unui Taur este simpla: eu am intotdeauna dreptate. Nu conteaza argumentele logice, iar o discutie in contradictoriu cu un Taur nu are sorti de izbanda, chiar daca argumentele voastre sunt logice si de bun simt.

 

Taurul va ridica vocea, va urla, va mugi, va da cu pumnul in masa, daca poate sau chiar se va repezi la voi, incercand sa isi impuna punctul de vedere cu forta. In societate Taurul incearca sa un atraga pre mult atentia asupra sa. Ii place sa impresioneze, dar se teme sa se lase analizat de ceilalti. Pentru ca in urma acestor analize e posibil ca ceilalti sa descopere impostura pe care el incearca sa o ascunda. Din punct de vedere al sanatatii, Taurii pot avea probleme cu boli ale gatului.

 

 

 

 

Alte articole care te-ar putea interesa:

 

 

 

 

Ce vrei sa fie: prieten, amant sau iubit?!

 

 

 

Secretul traditiei bune in familie

 

 

 

Plantele aromatice din casa

 

 

 

 

Cum tratam mahmureala

 

 

 

Conservati-va Frumusetea!

 

 

 

Corpul Nostru Adora Uleiul De Masline

 

 

 

Peste 30 de ani – un alt inceput

 

 

 

Cum miroase dragostea ta?

 

 

 

Cum este sex-ul dupa 30 de ani

 

 

 

Ce au femeile intre picioare?!

 

 

 

Il iubesc, dar nu mai vreau sa fac sex cu el
Adauga link partener | filme porno romanesti  | Chaturbate  | Parchet lemn masiv Montaj parchet si scari de lemn masiv | Cursuri informatica pentru copii  | Tractari Auto Rami  | Revista online pentru femei  | Transport containere  | Realizare site Wordpress Instalare si configurare Wordpress | Tractari auto ieftine  | Clinici de fertilizare din Romania Portal - Clinici de fertilizare din Romania | Narghilea Narghilea | Casa DEX Casa DEX | Fara contabilitate Fara contabilitate | Cine sunt Cine sunt | 
TGM 2016